Gastro Kettu Catering

Asiakaslähtöistä ja laadukasta catering-toimintaa Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan alueella, eli kotoisammin pito-ja juhlapalvelu. Erikoisalaamme on hoitaa järjestelyt niin että isännät ja emännät voivat keskittyä vieraisiinsa ja tilaisuuksiinsa ilman huolta järjestelyistä tai tapahtuman kulusta. Pitopalvelun lisäksi palveluumme kuuluu tilaisuuksien, tapahtumien ja elämysten järjestelyt asiakkaalle.

Kauttamme on mahdollista tilata kokonaisvaltaiset palvelut tarjoiluineen ja tilaisuuden hoito suunnittelusta siivoukseen asiakkaan toiveen mukaan tai menujen ja tarjoiluiden toimittaminen valmiiksi asiakkaalle sovittuna aikana. Lisäpalveluna meillä on myös tarjoilupalvelu asiakkaan omiin tarpeisiin.

Gastro Kettu cateringillä on myös tarjolla ekslusiivinen private service-palvelu, joka pitää sisällään tilaisuuksien hoidon ja järjestelyt huipputyylikkäästi ja huomaamattomasti. Private service-palvelussa on mahdollista tilata myös myös tarjoilut, butler/host-palvelut, kuljetuspalvelut, lippujen ja erikoistoiveiden järjestelyt niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Private service palvelut yhteistyökumppaneineen kattaa Suomen ja Venäjän alueet sekä erikoisuutena yrityksille yritys-, vakuutus-, työlainsäädäntö- ja kiinteistölakikonsultoinnin Venäjällä.

Cateringin taustatiimillä on lähes 30 vuoden kokemus huippuhotellien, ravintoloiden, korkeatasoisten tilaisuuksien sekä Valtion edustustilaisuuksien järjestelyistä. Yhtä tärkeä kokemus on kertynyt myös sadoilta yksityisasiakkailta, joille olemme järjestäneet erilaisia tilaisuuksia ristiäististä muistotilaisuuksiin.

Tällä arvokkaalla kokemuksella ja ammattitaidolla toteutetaan Gastro Kettu Cateringin tilaisuudet asiakkaan parhaaksi.

Tarjontamme pitää sisällään niin perinteiset pitopöydät, unohtuneet vanhanajan pitotarjoilut kuin modernin nykykeittiön tarjonnan.

Kaikki tilaisuudet ja tarjoilut suunnitellaan huolella yksilöiden ne asiakkaan tarpeisiin ja raaka-aineiksi valitaan vaan parhaat, mielellään kotimaiset raaka-aineet.

Kysy lisää tapahtumista ja menuista:

catering@gastrokettu.com

Kauttamme on mahdollista tilata seuraavat yksityistilaisuudet yksityisille:

merkki- ja syntymäpäivät, hääpäivät ja romanttiset vuosipäivät, valmistujaiset, kastetilaisuudet, rippijuhlat, sukujuhlat ja tapaamiset, teemalliset illalliset esim. rapujuhlat tai kaukasialainen ilta, muistotilaisuudet sekä häätilaisuudet, viini- ja kokkikurssit.

Kaikkien tilaisuuksien menut on mahdollista maistella etukäteen ja ne vähennetään sopimuksen syntyessä loppulaskusta.

Yrityksille tarjoamme mm.: kokoustilaisuudet ja kokouspaketit, saunaillat, tyky-paketin yhteistyössä Kokkolan Golfin kanssa, viini- ja kokkikurssit, teemalliset illanvietot esim. rapujuhlat, pikkujoulut, vuosijuhlat, yrityksen palkitsemisjuhlat, aamiaistilaisuudet, verkostoitumistilaisuudet, cocktail- ja kick off-tilaisuudet, tuote-esittelyt ja lanseeraukset ja muut asiakkaalle räätölöidyt tilaisuudet. Kauttamme on mahdollista saada laaja valikoima esiintyjiä, kouluttajia ja vieraspuhujia.

Cateringillä on myös tapahtumakonsultointi yksityis- ja yritysasiakkaille. Näin voimme yhdessä varmistaa tilaisuutenne onnistumisen ja etukäteisen huolen vähenemisen tilaisuuden kulusta.

Private Service palvelusta lisätietoa 0505321449 tai jani@gastrokettu.com

Kaikki tilaisuudet on mahdollista toteuttaa joko asiakkaan tiloissa ympäri vuoden tai Kokkolan Golfin klubilla 1.10-30.4 välisenä aikana.


Lisätiedot, menut ja tarjoukset

Jani / Gastro Kettu Oy / 050 532 1449 tai catering@gastrokettu.com