Gastro Kettu Catering

Asiakaslähtöistä ja laadukasta catering-toimintaa Kokkolan alueella, eli kotoisammin ammattitaitoinen pito-ja juhlapalvelu. Erikoisalaamme on hoitaa järjestelyt niin jotta isännät ja emännät voivat keskittyä vieraisiinsa ja tilaisuuksiinsa, ilman huolta järjestelyistä.

Pitopalvelun lisäksi palveluumme kuuluu tilaisuuksien, tapahtumien ja elämysten järjestelyt asiakkaalle.

Kauttamme on mahdollista tilata kokonaisvaltaiset palvelut tarjoiluineen ja tilaisuuden hoito suunnittelusta siivoukseen asiakkaan toiveen mukaan tai menujen ja tarjoiluiden toimittaminen valmiiksi asiakkaalle sovittuna aikana. Lisäpalveluna meillä on myös tarjoilupalvelu asiakkaan omiin tarpeisiin.

Gastro Kettu cateringillä on myös tarjolla ekslusiivinen private service-palvelu, joka pitää sisällään tilaisuuksien hoidon ja järjestelyt huipputyylikkäästi ja huomaamattomasti.

Private service-palvelussa on mahdollista tilata myös myös tarjoilut, butler/host-palvelut, kuljetuspalvelut, lippujen ja erikoistoiveiden järjestelyt niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Private service palvelut yhteistyökumppaneineen kattaa Suomen ja Venäjän alueet sekä erikoisuutena yrityksille yritys-, vakuutus-, työlainsäädäntö- ja kiinteistölakikonsultoinnin Venäjällä.

Cateringin taustatiimillä on lähes 30 vuoden kokemus huippuhotellien, ravintoloiden, korkeatasoisten tilaisuuksien sekä Valtion edustustilaisuuksien järjestelyistä. Yhtä tärkeä kokemus on kertynyt myös sadoilta yksityisasiakkailta, joille olemme järjestäneet erilaisia tilaisuuksia ristiäististä muistotilaisuuksiin.

Tällä arvokkaalla kokemuksella ja ammattitaidolla toteutetaan Gastro Kettu Cateringin tilaisuudet asiakkaan parhaaksi.

Tarjontamme pitää sisällään niin perinteiset pitopöydät, unohtuneet vanhanajan pitotarjoilut kuin modernin nykykeittiön tarjonnan.

Kaikki tilaisuudet ja tarjoilut suunnitellaan huolella yksilöiden ne asiakkaan tarpeisiin ja raaka-aineiksi valitaan vaan parhaat, mielellään kotimaiset raaka-aineet.


Kysy lisää tapahtumista ja menuista:

catering@gastrokettu.com

Kauttamme on mahdollista tilata tarjoilut mm. seuraaviin tarpeisiin:

merkki- ja syntymäpäivät, hääpäivät ja romanttiset vuosipäivät, valmistujaiset, kastetilaisuudet, rippijuhlat, sukujuhlat ja tapaamiset, teemalliset illalliset esim. rapujuhlat tai kaukasialainen ilta, muistotilaisuudet sekä häätilaisuudet, viini- ja kokkikurssit.

Yrityksille tarjoamme mm.: ammattimaisen pitopalvelun asiakkaan tiloissa, viini- ja kokkikurssit, teemalliset illanvietot esim. rapujuhlat, pikkujoulut, vuosijuhlat, yrityksen palkitsemisjuhlat, aamiaistilaisuudet, verkostoitumistilaisuudet, cocktail- ja kick off-tilaisuudet, tuote-esittelyt ja lanseeraukset ja muut asiakkaalle räätälöidyt tilaisuudet. Kauttamme on mahdollista saada laaja valikoima kouluttajia ja vieraspuhujia.

Cateringillä on myös tapahtumakonsultointi yksityis- ja yritysasiakkaille. Näin voimme yhdessä varmistaa tilaisuutenne onnistumisen ja etukäteisen huolen vähenemisen tilaisuuden kulusta.

Private Service palvelusta lisätietoa 0505321449 tai catering@gastrokettu.com