Gastro Kettu Oy


Gastro Kettu on pieni suomalainen kahvila-ravintola Kokkolan Golfin yhteydessä, jonka ajatuksena on tarjota erinomaista palvelua ja maukasta ruokaa asiakkailleen sekä 1957 perustetulle Kokkolan Golfille, sen jäsenille sekä vieraspelaajille.

Ravintola oli pitkäaikainen unelma, mutta varsinainen GK sai alkunsa Armenian vuoristotiellä kun kaksi kaverusta oli matkalla taksilla Jerevanista Vuoristo-Karabahin lähelle Tatevin luostariin. Tien poskessa kättä päälle ja pienet Araratit sinetiksi. Gastro Kettu Oy näki päivän valon toukokuussa 2019.

Gastro Ketun kantava ajatus on tarjota hyvää ruokaa mahdollisuuksien mukaan pohjanmaalaisista raaka-aineista ja tuotteista, erityisesti Keski-Pohjanmaalta. Kesäravintolana tarjoamme tuttuja annoksia kesäiseen makuun, tuoretta kalaa, vaihtuvia annoksia raaka-aineiden ja sesongin mukaan, hieman kansainvälistä modernia keittiötaitoa sekä aitoja perinteisiä makuja maailmalta. Erityisesti kaukasialainen ja venäläinen keittiö on lähellä sydäntä, se varmasti näkyy menuilla kesän mittaan.

Raaka-aineet ja tuotteet valitsemme tarkkaan laadun, luotettavuuden, hinnan sekä toimittajien arvojen pohjalta. Tällä hetkellä toimittajiksi on valikoitunut Mallaskuun Panimo, Björkensin viljaporsaat, Kaffiino paahtimo, Laidun Hereford ja Ilmajoen Makkaramestarit.


Gastro Kettu Oy pitää sisällään kolme toistaan tukevaa toimintaa:

Klubi - Catering - Wines & Spirits

Ravintolamme toimii Kokkolan Golfin klubirakennuksessa nimellä Klubi. Meillä on n 60 paikkainen kahvila-ravintola, 200 paikkainen terassi sekä 1 krs saunatilat anniskelualueena.

Klubin toiminta ulottuu myös yritys- ja kokouspalveluihin klubirakennuksessa mm. 2 krs tilaussauna ja kokoustilat. Palvelukonseptiimme kuuluu ravintola- ja kokouspalveluiden lisäksi yksityis- ja yritystilaisuudet, räätälöidyt tyky-päivät, aamiaistilaisuudet sekä tapahtumien järjestelyt asiakkaan toiveiden mukaan esim. vastaanotot, tuote-esittelyt, cocktail-tilaisuudet, saunaillat ja merkkipäiväjuhlat.


Gastro Ketussa on mahdollisuus nauttia ennakkotilauksesta "Pohjanmaan Parhaat" menu-kokonaisuuksia ja private dinner-kokemuksia mm. syntymä- tai hääpäivänä, kun haluat illallistaa pienessä intiimissä seurueessa parhaimmalla mahdollisella tavalla. Menut tilattavissa 2-10 hengen seurueille.

Gastro Ketun menut koostuvat 3-, 5- ja 7-ruokalajin kokonaisuuksista ja niihin on suunniteltu myös sopivat juomapaketit kokonaiselämyksen varmistamiseksi.

Menut pohjautuu Pohjanmaan alueen ja sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ja edustaa suomalaista modernia keittotaitoa parhaimmillaan. Menut on mahdollista tilata myös cateringin kautta catering@gastrokettu.com

Catering aloittaa syyskuussa 2019 ja tarkoituksena on toimittaa ruokapalvelut tai kokonaisvaltaisen tilaisuuden suunnitteluineen ja tarjoiluineen asiakkaan tiloissa. Yritys- ja yksityisasiakkaille mm. merkkipäiväjuhlat, valmistujaiset, hautajaiset, syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet tai teemalliset juhlat. kts. lisää Catering.


Wines & Spirits aloittaa toimintansa kesällä 2019. W&Sn päätoiminta on maahantuoda viinejä ja väkeviä alkoholeja Armenia, Georgia ja Venäjän Krasondar-alueilta. Alussa tuomme juomia vain Klubi-ravintolaan mutta kysynnän riittäessä saatamme laajentaa tuontia vähittäis/tukkumyyntiin. Vastavuoroisesti on tarkoitus aloittaa myös vienti laadukkaille suomalaisille tuotteille samoille markkinoille.


Ravintolamme on avoinna toukokuusta syyskuuhun joka päivä vähintään 08.00-20.00, keittiö sulkeutuu 19 aikaan.


Tervetuloa!


Gastro Kettu