Gastro Kettu kalakeitto

Gastro Kettu

Gastro Kettu on pilviravintola, kotoisammin sanottuna moderni hyvän mielen pitopalvelu.

GK on perustettu 2019 ja toimii Kokkolan seudulla. Toiminta perustuu ensiluokkaiseen moderniin palveluun, laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, aitoihin itse tehtyihin makuihin ja vahvaan ammattiosaamiseen.

Gastro Ketulla ei ole kivijalka paikkaa, me toimimme verkossa ja meillä on valmistuskeittiö eli meidän ajatuksemme on tuoda palvelu ja ruokailut sinne missä sinäkin, eli asiakkaalle, asiakkaan tiloihin tai luontoon. Ajattele, vieraita ja illallinen kotona, ruoka toimitettuna paikan päälle valmiina tai esikäsiteltynä jolloin emännälle ja isännälle jää esille laitto tai lämmitys ja esille laitto. Helppoa ja mahtavaa, eikö vain?

Arkipäivisin tarjoamme lounasta, joka tilataan edellisenä päivänä Herkkukaupan kautta. Iltaisin ja viikonlopuille tarjoamme Sushi-annoksia ja kustomoituja menuja mm. georgialainen ilta, sekä tietenkin retkiruokaa ja retkieväitä luontoretkille. Katso valikoimamme täältä

Idea yrityksen perustamisesta kypsyi mielessä vuosien ajan keräillen kokemuksia, ideoita, toimintamalleja ja makuja ympäri maailman. Nyt tuomme nämä kaikkien ulottuville ensi luokkaisena palveluna ja suussa sulavina annoksina.

Yhtä lailla maailman makujen kanssa, on meille suomalainen ruoka, perinteet, moderni pohjoismaalainen keittiö ja raaka-aineet erityisen lähellä sydäntä.

Rotisseurina eli Paistinkääntäjänä kunnioitamme parhaita raaka-aineita ja tuomme näin ollen aina vain parasta pöytään!

Tervetuloa asiakkaaksemme!

team Gastro Kettu