Gastro Kettu

Gastro Kettu moderni hyvän mielen pitopalvelu, tilaisuuksien järjestäjä ja herkkukauppa, sekä pidämme viineihin, Susheihin sekä juomien & ruokien yhdistämiseen liittyviä pienryhmäkoulutuksia Keski-Pohjanmaalla. Erikoisuutenamme on ainutlaatuiset outdoors catering palvelut, jonka ajatuksena on tuoda laadukkaat ruokailut luontoon ja retkipaikoille.

GK on perustettu 2019 ja toimii Kokkolan seudulla. Toimintamme perustuu ensiluokkaiseen moderniin palveluun, laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, aitoihin itse tehtyihin makuihin ja vahvaan ammattiosaamiseen. Ruokaa rakkaudella.

Arvojamme ovat mm. luottamus, aitous, vastuullisuus ja hyväntekeminen, jonka haluamme näkyvän kaikessa mitä teemme.

Kokemus ja rakkaus jolla toimimme nykypäivänä, pohjautuu suomalaisten huippuravintoloiden ja hotellien parhaisiin oppeihin sekä 5 vuoden kokemukseen Suomen Moskovan suurlähetystössä. Kosketusta maailman makumaailmoihin on haettu myös omalla henkilökohtaisella matkustamisella ja loputtomalla kiinnostuksella kulinarismin uskomattomaan maailmaan.

Idea Gastro Ketusta syntyi Armenian vuoristossa katsoessa Araratin vuorta, ja samalla maistellessa paikallista viiniä ja ruokia. Tätä kokemusta haluamme nyt tuoda koteihin, työpaikoille ja luontoon, aina kunnioittaen paikallisia raaka-aineita ja tarjoten parasta osaamistamme.

Yhtä lailla maailman makujen kanssa, on meille suomalainen ruoka, perinteet, moderni pohjoismaalainen keittiö ja raaka-aineet erityisen lähellä sydäntä. Näin ollen tarjoamme aina näitä kahta maailmaa rinta rinnan, veli veljelle ja pippuri toiselle.

Rotisseurina eli Paistinkääntäjänä kunnioitamme parhaita raaka-aineita ja tuomme näin ollen aina vain parasta pöytään!

Tervetuloa asiakkaaksemme!

team Gastro KettuJäsenyydet 2022

Chaîne des Rôtisseurs Finlande ry - Paistinkääntäjät

Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs OMDG

Kokkolan Yrittäjät / Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

Pohjanmaan MRY ry, Mara Ryn aluejärjestö