Seuraavat makumatkat tilattavissa syksyllä 2020!

Georgia

Georgialainen illallinen on aina elämys. Hyvää ja rosoista. Kaikki ruoat katetaan keskelle pöytää samaan aikaan ja jaetaan ystävien sekä perheen kesken. Alku- ja pääruokien välillä ei ole eroa, kaikkea syödään omassa tahdissa. Välillä nostetaan malja. Ruokaa kuuluu olla paljon ja iltaa vietetään pitkään. Illallisella jaetaan ilot ja surut yhdessä. Anna meidän tarjoata ruokien osalta puitteet yhdessä oloon ja ihanaan iltaan herkullisen ruoan parissa.

Perinteisesti juomana on viini tai pontikka, sekä marjamehu. Meiltä saatte halutessanne alkoholittoman vaihtoehdon menun mukana sekä ruokiin sopivat alkoholilliset suositukset Alkon valikoimasta - kysy suositusta!

MENU

Vihersalaattia

Tuoreita ja pikkelöityjä kasviksi

Megrelian Hatsapuri - sisään leivottu juustoleipä

Harcho keitto

- runsas ja mausteinen perinteinen georgialainen pitkään haudutettu keitto härän lihasta.

Harchoa voisi kutsua lihapadaksi keiton sijaan.

"Medovik" Hunajakakkua

Gasto Kettu Blend Kahvi 170g - papuina tai jauheena


Menua voi täydentää mm.

Pkhalit - perinteinen pinaatti tai punajuuri alkupala, á 2,20 eur, min. 4 kpl lajike

Satsivi - kanaa pähkinäkastikeella, 10 eur annos


Hinta 35 eur / henkilö. Min. 2 henkeä. Tilaa täältä => Tiedustelut ja varaukset

Ennakkotilaus viimeistään edellisenä maanantaina, toimitus seuraavana perjantaina tai maanantaina. Ennakkomaksu. ALV 14% ja toimitus sisältyy hintaan.
Tilauskohtaisesti voidaan sopia toimitus heti tarjoiltavaksi lämpimänä tai kylmennettynä, jolloin lämmitys jää asiakkaalle haluamana aikana.


Äitienpäiväviikonlopuksi tilaukset viimeistään 7.5.2020, kello 12:00. Toimitukset perjantaina 17:00 ja lauantaina ja sunnuntaina 12:00 jälkeen.Japani (saatavilla toukokuussa)

Japanilainen ilta on yhdistelmä harmoniaa ja viidettä maukua - umamia, jota saadaan sienistä ja merilevästä. Perinteinen suomalainen ruoka on pitkälti sienipohjaista, joten intohimo tähän umamin makuun yhdistää meitä enemmän kuin arvaammekaan.

Japanilaisessa ruoassa tuoreet meren antimet on tärkeässä osassa arvostettua ruokakulttuuria. Sijainniltaan taas Japani on Tyynen valtameren vieressä ja Suomi puolestaan Itämeren kupeessa, joten samojen tuoreiden meren antimien käyttäminen on mahdotonta. Voimme kuitenkin päästä hyvin lähelle ja saada lähes samanlainen elämys tuoreiden lähituottajien raaka-aineiden pohjalta, tuoreus on juurikin SE juttu.


Japanilaisen ruoan kanssa suosituksena on vaalea lager olut, kevyet ja hapokkaat valkoviinit sekä laadukas Sake kylmänä tarjoiltuna. Menuu sopivat alkoholittomat juomat kauttamme menun yhteydessä, viini suositukset ALKOn valikoimasta.


MENU

Sashimi-lautanen suomalaisista kaloista

valikoima pohjautuu tuoreena saatavien kalojen mukaan, 4 lajiketta

Wakame-salaattia

Sushi lajitelma:

Maki: lohi ja surami 2 kpl

Uramaki: avocado-philadelphia 2 kpl

Nigiri: lohi, rapu, halstrattu lohi 3 kpl

Gunkai: siianmäti 2 kpl

yhteensä 8 kpl / hlö

Miso-keitto

Ramen keitto porsaanlihasta tai kanasta

Matcha kakkua

vihreä tee


Saatavilla toukokuussa


Hinta 37 eur / henkilö. Min. 4 henkeä. Tilaa täältä => Tiedustelut ja varaukset

Ennakkotilaus viimeistään edellisenä maanantaina, toimitus seuraavana perjantaina tai maanantaina. Ennakkomaksu. ALV 14% ja toimitus sisältyy hintaan.Tilauskohtaisesti voidaan sopia toimitus heti tarjoiltavaksi lämpimänä tai kylmennettynä, jolloin lämmitys jää asiakkaalle haluamana aikana.

Hirojima

Venäjä (saatavilla toukokuussa)

Slaavilainen ilta on vailla vertaa kun puhutaan illan vietosta lämpimässä tunnelmassa. Se kostuu yhdistelmästä: ystävät & perhe, hyvää ruokaa ja juomaa. Ruokalajikkeet koostuvat fermentoiduista alkuruuista, tuoreista kasviksista, keitetyistä ja grillatuista pääruuista sekä makeasta jälkiruoasta. Ruokaa pitää olla pöydät notkuen eikä kenenkään pidä jäädä nälkäiseksi.

Perinteisesti venäläisessä illassa juomina tarjoillaan itse tehtyä väkiviinaa tai vodkaa, sivussa marjaisaa mehua tai vaihtoehtoisesti olutta. Iltaa sopii loistavasti myös viinit! Menuun sopivat alkoholittomat juomat kauttamme, alkoholilliset juomasuositukset ALKOn valikoimasta.


MENU

Vihersalaatti

fermentoitua kurkkua, smetanaa ja hunajaa

sesongin perunaa, sipulia ja maustesilakkaa

Borsch keittoa

Pampushka-leipää, levite


Pelmenit - nauta-porsas

Smetanaa, persiljaa


Marenkileivos "Pavlova"


Saatavilla toukokuussa!


Hinta 35 eur / henkilö. Min. 4 henkeä. Tilaa täältä => Tiedustelut ja varaukset

Ennakkotilaus viimeistään edellisenä maanantaina, toimitus seuraavana perjantaina tai maanantaina.
Ennakkomaksu. ALV 14% ja toimitus sisältyy hintaan. Tilauskohtaisesti voidaan sopia toimitus heti tarjoiltavaksi lämpimänä tai kylmennettynä, jolloin lämmitys jää asiakkaalle haluamana aikana.